tisdag 6 september 2011

Grand Hotel i Borås.

Den sista fredagen i varje månad så kör Grand Hotel i Borås en klubb för alla över 30+. Detta är månadens höjdpunkt för många Boråsare. Under året har klubben gästats av bland annat Noice, Christer Sanderlin och DJ Clabbe. Nu är det dags igen den 30 september med mig på scen. Jag kommer att lira vinyl hela kvällen och tillsammans med coverbandet No Limits så lovas en riktig partykväll!

Grand Hotel och dess restauranger har skapat en miljö som känns rätt för varje tillfälle. Vår ambition är att vara det självklara alternativet i Borås när det gäller mat, dryck och nöje.
Lobbyrestaurangen Bara har nästan alltid öppet och blir på så sätt en naturlig mötesplats för både hotellgäster och boråsare. Se oss gärna som ditt andra vardagsrum och känn dig alltid välkommen hit. Här serveras det lunch och à la carte måndag-lördag och på fredagar ser vår resident Dj till att stämningen är på topp fram till 02.00.
Hotellet rymmer också Borås största nattklubb som är utformad och anpassad för många ändamål, människor och smaker. Vi har lagt stora resurser på att få nattklubben att kännas smakfull och tilltalande för alla. Med inredning i omsorgsfullt utvald design med etager och flera barer hittar alla någon punkt som känns extra bekväm att tillbringa en kväll i nattklubben på. 
I våra festvåningar kan vi som mest arrangera en middag för 400 personer i en och samma lokal. Våra avskilda festlokaler är utmärkta för middagar och fester för sällskap upp till 80 personer. Vita dukar, levande ljus och proffsig personal gör middagen till en succé. 
För mer information vänligen besök vår hemsida:
www.firsthotelgrand.se
______________________________________________

ÖPPETTIDER GRANDS NATTKLUBB

LÖRDAGAR (Öppnar åter 27/8)
- 21.00-02.30
- ÅLDER 23+

SISTA FREDAGEN VARJE MÅNAD (Med start 26/8)
- 21.00-02.30
- REKOMMENDERAD ÅLDER: 30+

"SO
DER 23+

______________________________________________

ÖPPETTIDER BARA (Under sommaren har vi begränsade öppettider)

MÅNDAG-LÖRDAG 18.00-23.00
MMARTORSDAGAR"
- 21.00-02.30
- ÅLBoka bord: 033-799 00 38Länk till evenemanget på Facebook: http://www.facebook.com/event.php?eid=262613950426281

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar